Scenografija i produkcija

U osmišljavanju evenata nudimo cjelokupnu uslugu kreiranja i izrade kompletnih scenografskih rješenja, izradu vizualizacija, najam potrebnog namještaja i dekorativnih elemenata.
Za različite promocije i evente nudimo i izradu elemenata po mjeri. Moguće je naručiti izradu vitrina, totema, kutija za nagradne igre, promo pultova dostupnih u širokom rasponu materijala, dizajna i veličina.

Kuhinja za cooking show

Želite prezentirati vaše proizvode koji se koriste u kuhinji? Prehrambene namirnice, kućanske aparate ili nekog poznatog kuhara? E-dizajn tim u svojoj ponudi nudi najam mobilne kuhinje na kotačima dimenzija 240cm x 60cm. Kuhinja sadrži pećnicu, hladnjak te dvije indukcijske ploče , a na prednji dio kuhinje se može postaviti vaša reklama.

Cageball

Cageball je popularna vrsta nogometa koja se igra u kavezu. U našoj ponudi nudimo najam terena za nogomet dimenzija 7 x 7 metara. Cageball je prigodan za razne dječje sportske programe, ali na terenu mogu zaigrati i odrasli u sklopu sportskih promocija ili team building programa.

Photo korner

Pri organiziranju važnih događanja za vaše kupce ili zaposlenike, svi žele da se gosti što više zabave i ponesu lijepe uspomene. Photo korner je odličan izbor za ostvarivanje nezaboravnih trenutaka na različitim događanjima. Naš fotograf će se pobrinuti da snimi vaše goste, hostese će u kratkom vremenu izraditi fotografiju, koja će gostima ostati  kao trajna uspomena na događaj. Uz foto korner osiguravamo prigodnu pozadinu te tematske rekvizite.

Tunel od cvijeća

Ako želite u bilo koje godišnje doba unijeti dašak proljeća na svoj event ili promociju, tunel od cvijeća je idealan izbor za vas. Tako se u našoj ponudi nalazi i ovaj čaroban tunel dimenzija 5 x 2,2 metara koji će svakome izmamiti osmijeh na lice. Osim cvijećem, tunel je moguće urediti i drugim tematskim dekoracijama.