Scenografija i produkcija

U osmišljavanju evenata nudimo cjelokupnu uslugu kreiranja i izrade kompletnih scenografskih rješenja, izradu vizualizacija, najam potrebnog namještaja i dekorativnih elemenata.
Za različite promocije i evente nudimo i izradu elemenata po mjeri. Moguće je naručiti izradu vitrina, totema, kutija za nagradne igre, promo pultova dostupnih u širokom rasponu materijala, dizajna i veličina.

Kuhinja za cooking show

Želite prezentirati vaše proizvode koji se koriste u kuhinji? Prehrambene namirnice, kućanske aparate ili nekog poznatog kuhara? E-dizajn tim u svojoj ponudi nudi najam mobilne kuhinje na kotačima dimenzija 240cm x 60cm. Kuhinja sadrži pećnicu, hladnjak te dvije indukcijske ploče , a na prednji dio kuhinje se može postaviti vaša reklama.

Cageball

Cageball je popularna vrsta nogometa koja se igra u kavezu. U našoj ponudi nudimo najam terena za nogomet dimenzija 7 x 7 metara. Cageball je prigodan za razne dječje sportske programe, ali na terenu mogu zaigrati i odrasli u sklopu sportskih promocija ili team building programa.

Photo korner

Pri organiziranju važnih događanja za vaše kupce ili zaposlenike, svi žele da se gosti što više zabave i ponesu lijepe uspomene. Photo korner je odličan izbor za ostvarivanje nezaboravnih trenutaka na različitim događanjima. Naš fotograf će se pobrinuti da snimi vaše goste, hostese će u kratkom vremenu izraditi fotografiju, koja će gostima ostati  kao trajna uspomena na događaj. Uz foto korner osiguravamo prigodnu pozadinu te tematske rekvizite.

Umjetna stijena za penjanje

Stijena za penjanje namijenjena je svima koji su željni adrenalina i dobre zabave. Naš tim vam nudi najam umjetne stijene prigodne za raznolika događanja. Dimenzije konstrukcije su 4 x 2 x 5 metara (d x š x v) te se na nju mogu postaviti banneri, zastavice i naljepnice sa logotipom klijenta.
Kako bi sve prošlo sigurno i u najboljem redu tokom događanja, uz umjetnu stijenu bila bi prisutna 2 profesionalna penjača koji bi inofrmirali i osiguravali zainteresirane posjetitelje. Sva potrebna oprema za penjanje (kacige, penjački pojasevi, uže, spravice za osiguravanje) bila bi također osigurana od strane E-dizajn tima.

Tunel od cvijeća

Ako želite u bilo koje godišnje doba unijeti dašak proljeća na svoj event ili promociju, tunel od cvijeća je idealan izbor za vas. Tako se u našoj ponudi nalazi i ovaj čaroban tunel dimenzija 5 x 2,2 metara koji će svakome izmamiti osmijeh na lice. Osim cvijećem, tunel je moguće urediti i drugim tematskim dekoracijama.