Virtualni eventi

Virtualni eventi / online događanja

Izazov koji su donijela „nova normalna“ radna pravila u kojima mnogi rade od kuće u tjednim ili dvotjednim timovima i sa smanjenim socijalnim kontaktima, promijenila su i način odvijanja korporativnih događanja.

Tako su se sve vrste evenata preselile u online svijet, bilo da se radi o prezentaciji proizvoda, webinaru, regionalnom management meetingu ili pak team building programu, dječjoj predstavi ili glazbenom performansu.

Vaša virtualna događanja mogu se odvijati iz našeg studija ili naš studio može doći na vašu lokaciju, a naš tim će vam pružiti kreativnu i tehničku podršku, osmisliti interaktivan program i voditi brigu o svim segmentima ovakvog eventa.

Studijska oprema je mobilna i prilagođavamo je vrsti događanja i vašim potrebama. Naše tehničko osoblje upravlja online platformama te video i audio režijom, a govornike snimamo ili streamamo na green screen-u, te pozadinu usklađujemo s vašim vizualnim identitetom.

 

A kakve smo sve online team buildinge osmislili za vas?

Tu su uvijek popularni pub kvizevi najrazličitijih tema, od onog kviza o posljednjim estradnim tračevima, pa do glazbenog kviza ili kviza u kojem su pitanja sastavljena upravo o vašim djelatnicima.

Veseli program u kojem saznajemo je li nešto moguće ili nije, a kojim ćete nasmijati sve sudionike krije se pod nazivom „Dan / noć oklada“.

Dugo niste uživo slušali koncerte s pjesmama iz razdoblja novog vala, klapske melodije  ili pak tamburaške veselice? Svi oni mogu zasvirati za vaše zaposlenike u online koncertu i svirati po njihovim željama i narudžbama na kraju webinara koji ste organizirali.

Je li moguća online degustacija vina, piva, kave ili sira ili online kulinarska radionica ? Naravno da je moguća! Iznenadite vaše djelatnike personaliziranim degustacijskim paketićima koje ćemo im uručiti na njihove kućne adrese, a otvaraju ih na dan kada im poznati kuhari, slastičari i somellieri otkrivaju sve tajne tog carstva hrane i pića.

 

Ideja imamo još pregršt, a na vama je samo da odredite termin vašeg online eventa.