Naš tim

Tihana Ratkajec – direktorica E dizajn agencije

Tihana Ratkajec   Diplomirana ekonomistica koja je još za vrijeme studija sudjelovala u organiziranju raznih događanja. Svoju komunikativnost, kreativnost, ideje i organizacijske sposobnosti razvijala je kao voditelj turističke animacije u hotelima na Jadranu, Egiptu, Sloveniji i Austriji, a po završetku studija orijentirala se na organiziranje korporativnih događanja.
Od 2000. godine radi kao organizator, koordinator i inspicijent događanja, te voditelj programa u području event mangementa. Kako bi svakoga tjedna bila spremna za nove radne pobjede njene antistres metode su igranje sa sinom Vitom, planinarenje, skijanje, penjanje, aerobik, ronjenje, druženje s prijateljima… Neispunjene poslovne želje: okušati se u vođenju radijske ili TV emisije, te jednoga dana imati mali planinarski hotel.

Karlo Kramarić – voditelj projekata

ElektrotehnKarlo Kramarićičar po struci koji je za vrijeme studija počeo raditi u E dizajnu kao promotor i tehničar.

Vješt je i spreman da predvidi i riješi svaki problem sa brzinom i preciznošću. Njegova strast prema tehnologiji i komunikacijske vještine su ono što pomaže našem timu da radi kao sat.

Danas je zadužen za vođenje i koordiniranje svih događanja u segmentu tehničkog opremanja, fotografske i video produkcije.Bilo da mu damo u ruke zvučnike, reflektore ili fotoaparat, znamo da na događanju ništa neće manjkati.

Ivana Stepanić – voditelj projekata

Ivana Stepanić

Put od promotorice i facepainterice do asistenta u organizaciji događanja u našoj agenciji, Ivana je proletila oduševivši nas svojom energičnom i komunikativnom osobnošću i stavom – sve mogu i ništa mi nije teško.

Sa smiješkom dočekuje svaki radni dan i brzo i učinkovito rješava sve poslovne izazove. U slobodno vrijeme obožava istraživati nove tehnike šminkanja, a omiljeni blagdan joj je Fašnik.

IMG_0634  IMG_0566