Naš tim

Tihana Ratkajec – direktorica E dizajn agencije

Tihana Ratkajec   Diplomirana ekonomistica koja je još za vrijeme studija sudjelovala u organiziranju raznih događanja. Svoju komunikativnost, kreativnost, ideje i organizacijske sposobnosti razvijala je kao voditelj turističke animacije u hotelima na Jadranu, Egiptu, Sloveniji i Austriji, a po završetku studija orijentirala se na organiziranje korporativnih događanja.
Od 2000. godine radi kao organizator, koordinator i inspicijent događanja, te voditelj programa u području event mangementa. Kako bi svakoga tjedna bila spremna za nove radne pobjede njene antistres metode su druženje sa Vitom, planinarenje, skijanje, penjanje, putovanja i druženja s prijateljima… Neispunjene poslovne želje: okušati se u vođenju radijske ili TV emisije, te jednoga dana imati mali planinarski hotel.

Karlo Kramarić – voditelj projekata

Karlo KramarićElektrotehičar po struci koji je za vrijeme studija počeo raditi u E dizajnu kao promotor i tehničar.

Vješt je i spreman da predvidi i riješi svaki problem sa brzinom i preciznošću. Njegova strast prema tehnologiji i komunikacijske vještine su ono što pomaže našem timu da radi kao sat.

Danas je zadužen za vođenje i koordiniranje svih događanja u segmentu tehničkog opremanja, fotografske i video produkcije. Bilo da mu damo u ruke zvučnike, reflektore ili fotoaparat, znamo da na događanju ništa neće manjkati.

Ana Marija Fortuna – voditelj projekata

Ana Marija StančerićDiplomirana ekonomistica koju ispunjava ljubav prema organizaciji i koordinaciji.

Rad s ljudima uvijek stavlja ispred tehnike pa je njena uloga koordinacija studenata, vanjskih suradnika, provođenje projekata i evenata te rad na promocijama i poboljšanju prodaje. Naš tim upotpunjuje svojom predanošću i marljivošću, kreativnim idejama i okom za detalje. Nova iskustva ju obogaćuju pa svoje slobodno vrijeme provodi u istraživanju dalekih destinacija i planiranju novih putovanja.

Najdraža kuhinja joj je talijanska pa se stalno okušava u novim (ne)zdravim receptima, a baterije puni u društvu obitelji i prijatelja.”

.

Doris Kralj – voditelj projekata

Naša dugogodišnja promotorica, uskoro magistra edukacije sociologije i hrvatskog jezika i književnosti, koja je nakon studentskih dana odlučila ostati s nama, ali sada u drugačijoj ulozi.Disciplina, marljivost i odgovornost samo su neke od osobina koje je stekla baveći se plesom, koji joj je velika ljubav. Profesionalno se bavi standardnim i latinsko-američkim plesovima, a svoju ljubav prema plesu rado prenosi na druge podučavajuči ih od najmlađih dana i prvih plesnih koraka do koraka za prvi ples. Svoje plesno znanje dodatno je usavršila na Hrvatskom institutu za kineziologiju postavši učiteljica sportskog i rekreativnog plesa.

Svoje komunikacijske i organizacijske vještine razvila je na mnogobrojnim sudjelovanjima na plesnim natjecanjima i nastupima te ih sada primjenjuje na vođenju projekata za naše klijente.

Zlatko Lugarić – fotograf, snimatelj

Po struci ing. strojarstva, po prethodnom radnom iskustvu programer, a danas kreativan fotograf i snimatelj.

Svojim snimateljskim i fotografskim znanjem i iskustvom nadopunjuje sva naša korporativna događanja, te režira i montira promotivne video materijale različitih tema.

Voli kuhati i uživati u gurmanskim specijalitetima, jedino krpice sa zeljem ne jede sa veseljem. Obožava more i planine, te mu je planinarska želja prehodati Via adriaticu čim skupi 50 dana godišnjeg i dobije odobrenje supruge i sinova za ovakav podvig.

Antonio Vuk 

Antoniov dio posla nastaje prije nego započne event. Projektiranje, proizvodnja, transport i montaža scenografskih elemenata za događanja njegova su specijalnost.

Kada mu predočimo nacrte i želje klijenta uvijek pažljivo odabire optimalne kombinacije materijala i uzoraka, te razmišlja o funkcionalnosti i budućem korištenju izrađenog namještaja.

Vikendima se obožava relaksirati u prirodi planinareći sa suprugom, sakupljati jestive gljive J, ali je i ljubitelj adrenalinskih vožnji na biciklu i quadu.