Naš tim

Tihana Ratkajec – direktorica E dizajn agencije

Tihana Ratkajec   Diplomirana ekonomistica koja je još za vrijeme studija sudjelovala u organiziranju raznih događanja. Svoju komunikativnost, kreativnost, ideje i organizacijske sposobnosti razvijala je kao voditelj turističke animacije u hotelima na Jadranu, Egiptu, Sloveniji i Austriji, a po završetku studija orijentirala se na organiziranje korporativnih događanja.
Od 2000. godine radi kao organizator, koordinator i inspicijent događanja, te voditelj programa u području event mangementa. Kako bi svakoga tjedna bila spremna za nove radne pobjede njene antistres metode su igranje sa sinom Vitom, planinarenje, skijanje, penjanje, aerobik, ronjenje, druženje s prijateljima… Neispunjene poslovne želje: okušati se u vođenju radijske ili TV emisije, te jednoga dana imati mali planinarski hotel.

Ivana Stepanić – voditelj projekata

Ivana Stepanić  Put od promotorice i facepainterice do asistenta u organizaciji događanja u našoj agenciji, Ivana je proletila oduševivši nas svojom energičnom i komunikativnom osobnošću i stavom – sve mogu i ništa mi nije teško.

Sa smiješkom dočekuje svaki radni dan i brzo i učinkovito rješava sve poslovne izazove. U slobodno vrijeme obožava istraživati nove tehnike šminkanja, a omiljeni blagdan joj je Fašnik.

IMG_0634 IMG_0531 IMG_0566