Edukacije, seminari i team building

Znate li da naša djelatnost obuhvaća i djelatnost putničkih agencija, te organiziramo seminare, edukacije, incentive i team building programe za pravne osobe?

Vodili smo tvrtke na team buildinge, otkrili im čari golfa, istarske specijalitete, ličke divljine, vožnje quadovima, uživanje u penjanju i na adrenalinskom parku…

Organizacija poslovnih događanja

Planirate važan poslovni sastanak, konvenciju, kongres ili možda izložbu? Ovisno o vrsti događanja predlažemo kreativne i inovativne programe.

Team building programi

Možda je kolegica iz računovodstva iznimno talentirana pjevačica karaoka, a kolega iz tehničke službe strastveni kuhar. Onaj povučeni IT-evac zapravo je u super kondicijskoj spremi i zna sve o hrvatskim planinama, a direktor vas je sve iznenadio kada je pobijedio u spravljanju koktela…

Upravo tome služi team building. Odlazite iz uobičajene dnevne poslovne rutine na neko novo mjesto. Ne nosite odijela i cipele, nego udobne trenirke i tenisice.

Dišete svježi zrak, družite se u opuštenoj atmosferi, kušate regionalne specijalitete, igrate smiješne igre, isprobavate pustolovne sportove ili se samo divite krajolicima za koje niste ni znali da postoje.

Javite nam željeni termin, a mi ćemo vam predložiti destinacije, hotele, seoska domaćinstva i pobrinuti se da vaši kolege i poslovni partneri upamte vaš team building.