Edukacije, seminari i team building

Znate li da naša djelatnost obuhvaća i djelatnost putničkih agencija, te organiziramo seminare, edukacije, incentive i team building programe za pravne osobe?

Vodili smo tvrtke na team buildinge, otkrili im čari golfa, istarske specijalitete, ličke divljine, vožnje quadovima, uživanje u penjanju i na adrenalinskom parku…

Organizacija poslovnih događanja

Planirate važan poslovni sastanak, konvenciju, kongres ili možda izložbu? Zavisno o vrsti događanja predlažemo programe koji će u svim svojim aspektima biti idealni.

Team building programi

Možda je kolegica iz računovodstva iznimno talentirana pjevačica karaoka, a kolega iz tehničke službe strastveni kuhar. Onaj povučeni IT-evac zapravo je u super kondicijskoj spremi i zna sve o hrvatskim planinama, a direktor vas je sve iznenadio kada je pobijedio u spravljanju koktela…

Upravo tome služi team building. Odlazite iz uobičajene dnevne poslovne rutine na neko novo mjesto. Ne nosite odijela i cipele, nego udobne trenirke i tenisice.

Dišete svježi zrak, družite se u opuštenoj atmosferi, kušate regionalne specijalitete, igrate smiješne igre, isprobavate pustolovne sportove ili se samo divite krajolicima za koje niste ni znali da postoje.

Evaluacija, izrada izvještaja radnih zadataka, interaktivni programi za zaposlenike te zajedničko rješavanje zadataka.

Javite nam željeni termin, a mi ćemo vam predložiti destinacije, hotele, seoska domaćinstva i pobrinuti se da vaši kolege i poslovni partneri pamte vaš team building.