Eventi

Želite iznenaditi svoje poslovne partnere ili prijatelje, a ne znate kako? Krenite s planiranjem u realizaciju. Pobrinut ćemo se za sva korporativna, humanitarna i javna događanja. Savršenstvo evenata uključuje pažljivu izradu plana i savršeno razumijevanje potreba i želja klijenata, krajnjih potrošača i poslovnih partnera. Prilikom organizacije događanja brinemo o svakom detalju od kreativne ideje, odabira kvalitetnih izvođača, lokacija i profesionalne tehničke opreme kako bi klijentu ispunili očekivanja.

Naša događanja se obično nastaju na dva načina:

Želimo vam ispričati priču kroz događanje.

U prvom slučaju naši klijenti imaju potrebu za događanjem i znaju kakvu bi poruku tim događanjem željeli poslati svojim uzvanicima, ali ne znaju na koji način. Mi im tada kreativno osmislimo samo događanje i sve njegove djelove te ga vodimo do njegovog ostvarenja.

U drugom slučaju naši klijenti imaju kreativnu viziju događanja kakvo žele, ali najčešće nemaju znanja i mogućnosti organizirati isto. Mi im tada predlažemo koga od izvođača angažirati za izvedbu programa koji su osmislili te vodimo događanje do finalne izvedbe. Sva događanja, bez obzira na koji način nastala, do  najsitnijih se detalja prilagođavaju svakom od klijenata, bez obzira na to o kojem tipu događanja se radilo.

 

Volvo trucks