Pozdrav,

želja nam je u ovo blagdansko doba iznenaditi vaše mališane interaktivnom božićnom predstavom i druženjem s Djedom Božićnjakom, stoga vas molimo da popunite obrazac u nastavku kako bi imali sve potrebne podatke ukoliko budete među najbržih 200.

Slijedi primjer teksta koji će Djed Božićnjak izreći vašem djetetu prema popunjenim podacima:

DRAGI IVAN HORVAT, TI SI OVE GODINE BIO STVARNO ODLIČAN U ŠKOLI, VIDIM SAMO SU SE NIZALE PETICE IZ HRVATSKOG I ENGLESKOG, KOJI PUT SI ZABORAVIO PONIJETI PAPUČE ILI OPREMU ZA TJELESNI I MALO JE MATEMATIKA ZAŠKRIPALA, ALI PONOSAN SAM NA TEBE KAKO SI UČIO. JOŠ MALO VIŠE VJEŽBAJ DIJELJENJE SLJEDEĆE GODINE, MOŽE? I REDOVITO POSPREMAJ SVOJU SOBU. A ZA TVOJ POKLON ĆU SE U BADNJOJ NOĆI POPETI NA 5. KAT TVOJE ZGRADE NA RAVNICAMA!“

Vaš Konzum

  I. Potvrđujem da sam svoje osobne podatke dragovoljno stavio/la na raspolaganje pravnoj osobi te dajem svoju izričitu suglasnost da pravna osoba E dizajn obrt za usluge i putnička agencija, Lovački put 1, 10000 Zagreb, OIB 13863801781, prikuplja i dalje obrađuje moje osobne podatke koje koje sam mu dao/la (u daljnjem tekstu: Osobni podaci). Izričito pristajem da se moji Osobni podaci obrađuju u svrhu posredovanja između pravnih i fizičkih osoba koje sa E dizajn agencijom imaju sklopljen Ugovor o organizaciji interaktivne božićne predstave i druženja sa Djedom Mrazom (u daljnjem tekstu: Ugovorni partner). Izričito pristajem da E dizajn u navedene svrhe daje moje Osobne podatke na korištenje Ugovornom partneru.
  II. Upoznat/a sam s činjenicom da se moji Osobni podaci neće učiniti dostupnima trećim osobama, osim osoba iz točke I. ove Izjave, u koju svrhu je E dizajn agencija poduzela primjerene mjere povjerljivosti i sigurnosti.
  III. Upoznat/sam s pravom da se u svako doba mogu usprotiviti obradi mojih Osobnih podataka u svrhu organizacije božićne predstave, u kojem slučaju se moji Osobni podaci više neće koristiti u tu svrhu. Upoznat/a sam s pravom da u svako doba mogu opozvati ovu Izjavu i zatražiti prestanak daljnje obrade mojih Osobnih podataka, u kojem slučaju je zabranjena daljnja obrada mojih Osobnih podataka.
  IV. Upoznat/a sam s činjenicom da će se moji Osobni podaci nakon održane božićne predstave, a najkasnije do 31.12.2020. u potpunosti izbrisati.
  V. Upoznat sam s tim da u slučaju da želim pristupiti kopiji svojih podataka, zatražiti njihov ispravak, u određenim okolnostima zatražiti njihovo brisanje, ograničiti korištenje određenih uvjeta, uložiti prigovor na određene vrste obrade osobnih podataka i suprotstaviti se pravnim učincima automatske obrade osobnih podataka mogu to zatražiti pisanim putem na mail adresu info@e-dizajn.hr.
  VI. Ovom Izjavom, ujedno, potvrđujem da sam upoznat/a sa pravilima i uvjetima ostavljanja osobnih podataka u svrhu održavanja božićne predstave, te iste u cijelosti prihvaćam.