Logistika

Postali smo sinonim za brza i efikasna rješenja logistike. Sve veći broj klijenata prepoznaje kvalitetu logističkih operacija koje vršimo u suradnji sa partnerima.

Najam opreme

RASVJETNA OPREMA, POZORNICE, ŠATORI, DEKORATIVNI NAMJEŠTAJ I USLUGE PRIJEVOZA

Kako bi se u nekom prostoru postigla određena atmosfera, koristimo se aktivnom i statičnom rasvjetom. Najbolji rezultati se postižu kombiniranjem navedenih dvaju rasvjetnih sistema, a kako dizajn same rasvjete zavisi od tipa i vrste događanja, školovani dizajneri će vas zasigurno oduševiti inovativnim i efikasnim rješenjima.

SIMULTANO PREVOĐENJE

E Dizajn tim Vam od nedavno može ponuditi i usluge simultanog prevođenja sa svih jezika za potrebe seminara, kongresa, poslovnih prezentacija i raznih radionica. Pritom se koristimo profesionalnom opremom te uslugama prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom.

SPORTSKA OPREMA

Za programe svih vrsta u prilici smo Vam osigurati i najam razne sportske opreme poput umjetne stijene za penjanje, opreme za badminton, mali nogomet, biciklističke ture, jet ski, rafting, kajakarenje, wind surf, najam šatora i opreme za logorovanje… Uz opremu možemo vam, prema potrebi, ponuditi i angažman specijaliziranog osoblja te sportskih instruktora koji će vam pomoći pri korištenju iste. Montaža, demontaža, skladištenje robe i logistika koja ovisi o vrsti događanja.

ZABAVNI AUTOMATI

Bilo da se radi o team buildingu, promocijama, momačkim večerima, tematskim partijima ili rođendanima, fliperi, zabavni aparati, simulatori, stolni nogomet i video igrice su uvijek središte zanimanja svih uzvanika. Uz najam istih možemo vam ponuditi i angažman popratnog osoblja kako bi doživljaj bio potpun (hostese, moderatori, tehničari).