Logistika i najam opreme

Pri organiziranju i osmišljavanju evenata, svojim klijentima nudimo cjelokupnu uslugu opremanja sajamskih prostora, kreiranja i izrade kompletnih scenografskih rješenja te izradu različitih vizualizacija. Naša agencija neprestano radi na kreiranju novih originalnih rješenja za različite vrste evenata i promocija, stoga ako trebate pouzdan i stručan tim za vaš događaj slobodno nas kontaktirajte.

Simultano prevođenje

E Dizajn tim Vam od nedavno može ponuditi i usluge simultanog prevođenja sa svih jezika za potrebe seminara, kongresa, poslovnih prezentacija i raznih radionica. Pritom se koristimo profesionalnom opremom te uslugama prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom.

Sportska oprema

Za programe svih vrsta u prilici smo Vam osigurati i najam razne sportske opreme poput umjetne stijene za penjanje, opreme za badminton, mali nogomet, biciklističke ture, jet ski, rafting, kajakarenje, wind surf, najam šatora i opreme za logorovanje… Uz opremu možemo vam, prema potrebi, ponuditi i angažman specijaliziranog osoblja te sportskih instruktora koji će vam pomoći pri korištenju iste. Uz sve navedeno, ponuda uključuje i montažu, demontažu, skladištenje robe te logistiku koja ovisi o vrsti događanja.

Zabavni automati

Bilo da se radi o team buildingu, promocijama, momačkim večerima, tematskim partijima ili rođendanima, fliperi, zabavni aparati, simulatori, stolni nogomet i video igrice su uvijek središte zanimanja svih uzvanika. Uz najam istih možemo vam ponuditi i angažman popratnog osoblja kako bi doživljaj bio potpun (hostese, moderatori, tehničari).

Od ideje do realizacije

Osim spomenutih logističkih rješenja, u svojoj ponudi nudimo  najam i izradu potrebnog namještaja i dekorativnih elemenata za različite evente i promocije koje prema potrebi dostavljamo na željenu lokaciju. Za montažu i demontažu namještaja zadužen je naš tim profesionalnih stručnjaka.

Bez obzira da li je riječ o najmu opreme, plasiranju novog proizvoda, proslavi uspješnih poslovnih rezultata, team building programima, konferencijama i slično naš tim je na raspolaganju za sve vrste vaših događanja.

Mi stvaramo evente koji će se pamtiti…

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?