Logistika

Postali smo sinonim za brza i efikasna rješenja logistike. Sve veći broj klijenata prepoznaje kvalitetu logističkih operacija koje vršimo u suradnji sa partnerima.

Najam opreme

RASVJETNA OPREMA, POZORNICE, ŠATORI, DEKORATIVNI NAMJEŠTAJ I USLUGE PRIJEVOZA

Kako bi se u nekom prostoru postigla određena atmosfera, koristimo se aktivnom i statičnom rasvjetom. Najbolji rezultati se postižu kombiniranjem navedenih dvaju rasvjetnih sistema, a kako dizajn same rasvjete zavisi od tipa i vrste događanja, školovani dizajneri će vas zasigurno oduševiti inovativnim i efikasnim rješenjima.

SIMULTANO PREVOĐENJE

E Dizajn tim Vam od nedavno može ponuditi i usluge simultanog prevođenja sa svih jezika za potrebe seminara, kongresa, poslovnih prezentacija i raznih radionica. Pritom se koristimo profesionalnom opremom te uslugama prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom.

SPORTSKA OPREMA

Za programe svih vrsta u prilici smo Vam osigurati i najam razne sportske opreme poput umjetne stijene za penjanje, opreme za badminton, mali nogomet, biciklističke ture, jet ski, rafting, kajakarenje, wind surf, najam šatora i opreme za logorovanje… Uz opremu možemo vam, prema potrebi, ponuditi i angažman specijaliziranog osoblja te sportskih instruktora koji će vam pomoći pri korištenju iste. Montaža, demontaža, skladištenje robe i logistika koja ovisi o vrsti događanja.

ZABAVNI AUTOMATI

Bilo da se radi o team buildingu, promocijama, momačkim večerima, tematskim partijima ili rođendanima, fliperi, zabavni aparati, simulatori, stolni nogomet i video igrice su uvijek središte zanimanja svih uzvanika. Uz najam istih možemo vam ponuditi i angažman popratnog osoblja kako bi doživljaj bio potpun (hostese, moderatori, tehničari).

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?