Virtualni eventi

Virtualni eventi i on-line team building programi

Izazov koji su donijela „nova – normalna“ radna pravila 2020. godine, u kojima se radi od kuće u vlastitom „home office-u“, u tjednim ili dvotjednim timovima i sa smanjenim socijalnim kontaktima, promijenila su i način odvijanja team buildinga.

On-line i virtualni team building programi uvrštavaju se u poslovni tjedni plan, bilo da se radi o kraćem kvizu koji će se odvijati krajem radnog dana u četvrtak ili petak, ili pak o više manjih zabavnih aktivnosti kojima razbuđujete sudionike video konferencije.

A što smo sve osmislili za vas?

Tu su uvijek popularni pub kvizevi najrazličitijih tema, od onog kviza o posljednjim estradnim tračevima, pa do glazbenog kviza ili kviza u kojem su pitanja sastavljena upravo o vašim djelatnicima.

Veseli program u kojem saznajemo je li nešto moguće ili nije, a kojim ćete nasmijati sve sudionike krije se pod nazivom „Dan / noć oklada“.

Dugo niste uživo slušali koncerte s pjesmama iz razdoblja novog vala, klapske melodije  ili pak tamburaške veselice? Svi oni mogu zasvirati za vaše zaposlenike u on-line koncertu i svirati po njihovim željama i narudžbama na kraju webinara koji ste organizirali.

Je li moguća on-line degustacija vina, piva, kave ili sira? Naravno da je moguća! Iznenadite vaše djelatnike personaliziranim degustacijskim paketićima koje ćemo im uručiti na njihove kućne adrese, a otvaraju ih na dan kada im poznati kuhari, slastičari i somellieri otkrivaju sve tajne tog carstva hrane i pića.

Ideja imamo još pregršt, a na vama je samo da odredite termin vašeg on-line team buildinga!